Novinky

Skôr než si povieme aké druhy kváskov môžeme používať, je treba, aby sme sa naučili trochu z jednoduchej teórie
Prečítať si článok...

Dokonalé perníkové cesto

Aby boli Vaše perníčky dokonalé, treba dodržať pár jednoduchých krokov
Prečítať si článok...
Pri vycestovaní zo Slovenska treba vedieť, aké dokumenty požaduje daná krajina na vstup
Prečítať si článok...
Čo keď je recept z droždia a Vy si ho chcete urobiť s kváskom? Je to veľmi jednoduché
Prečítať si článok...
Prečo sa vlastne na fašiangy pečú šišky? Sama som bola zvedavá a preto som trochu hľadala
Prečítať si článok...
Je dôležité aby pri pečení ražného chleba bol ražný rozkvas dostatočný
Prečítať si článok...
Nič nie je lepšie ako vlastná skúsenosť. A prečo som začala miesiť?
Prečítať si článok...

Môj detox

Ako moji followeri už spozorovali, začala som svoj pravidelný detox
Prečítať si článok...
Veľa začiatočníkov, i mierne pokročilých pekárov často pýta recept s kompletným postupom
Prečítať si článok...

Vianoce a Vianočné tradície

Na celom území Slovenska sa piekli na Vianoce kysnuté koláče
Prečítať si článok...
Moje kurzy sú zamerané, aby ste sa na nich nielen veľa naučili, ale aby ste na ne radi spomínali
Prečítať si článok...

Poukážky

20200519_081809

Chcete niekoho potešiť a kúpiť mu kurz u mňa a neviete, ktorý? Kúpte poukážku a výber nechajte naňho. Máte na výber z poukážok rôznych hodnôt.