Kurz pečenia pšeničného chleba a bagiet

120.00 

Popis

Popis

Kurz pečenia pšeničného chleba a bagiet je určený pre začiatočníkov aj pokročilých. Na kurze sa dozviete presný postup, ako sa dopracovať k nadýchanému pšeničnému chlebíku. Prejdeme si celý postup krok po kroku.

– ukážeme si ako má vyzerať správne pripravený kvások
– zamiesime si spolu cesto
– ukážeme si, ako sa cesto laminuje, prekladá, aká je doba kvasenia, ako sa stáča do ošatky
– povieme si aké sú možnosti kvasenia a doby kvasenia
– ukážeme si ako sa chlieb z ošatky premiestni na plech, alebo do nádoby na pečenie, a tiež ako správne narezať chlieb.
– upečieme si chlieb a v priebehu pečenia Vám prezradím pár trikov a tipov, ktoré určite využijete pri príprave bochníka a povieme si ako sa správne starať o kvások, aby bol vitálny a dobre nám slúžil.
– naučíme sa ako správne vytvarovať, nakysnúť a upiecť pravé francúzske bagety.

Miesto konania: Trnava

Začiatok: 10.00 hod.

Dĺžka trvania kurzu: 4-5 hodín

Cena kurzu: 180 Eur

Čo si treba priniesť: ošatku, plech na pečenie

Recenzie zákazníkov

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Kurz pečenia pšeničného chleba a bagiet”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *