• Prihlásenie
  • Vytvorenie účtu
  • Moje obľúbené recepty
  • Košík
  • Kontakt
  • English
  • German
  • Italian
  • Slovak
  • Spanish
Mykitchendiary
your-account Váš účet
  • Novinky
  • Domov
  • Pečenie
  • Varenie
  • Kvások
  • Recepty
  • Škola pečenia
    • Kurzy
    • Online kurzy
    • Poukážky
  • Rady a nápady
  • Foodie
  • Články
  • O mne
  • Cestovanie
Košík (0 produktov)

Žiadne produkty v košíku.

Kurzy
Online kurzy
Poukážky

Články

147173964_156209392840074_8489011902519182650_n
  • 6. februára 2021

Ako zmeniť recept s droždím na recept s kváskom a naopak.

136665923_240444190974424_6711144533966344705_o
  • 6. februára 2021

Fašiangy, šišky, fánky a tradície

146826090_233436675045391_2697241136789420590_n
  • 6. februára 2021

Príprava a spracovanie ražného chleba

134190202_234117528273757_3489688921830804688_n
  • 25. januára 2021

Ako je to s miesením cesta z ražnej múky?

138110510_881480675988988_2083852194180929550_n
  • 12. januára 2021

Môj detox

137368667_241914937494016_590952809305828330_o
  • 12. januára 2021

Kompletný postup na upečenie nadýchaného bochníka chleba

134090807_168842281639272_2863779674651590202_n
  • 29. decembra 2020

Metóda 123 pečenia pšeničných chlebov

133514435_861324964619624_4885843250447368096_n
  • 27. decembra 2020

Vianoce a Vianočné tradície

121531166_626686234678304_8335165254368953181_n
  • 12. októbra 2020

Čo a ako robiť, aby nás kváskovanie tešilo?

121473625_659615778082241_355786128830989901_n
  • 11. októbra 2020

Vývar

croissanty
  • 26. augusta 2020

Sprievodca pečením pravých Francúzskych croissantov

Semolinový chlieb
  • 7. augusta 2020

Znovuobjavené starodávne zrná a ako piecť chlieb z múky z prastarých zŕn.

Kurzy kváskového pečenia
  • 18. mája 2020

Kurzy kváskového pečenia

20200517_184249
  • 18. mája 2020

Tajomstvo Bazy čiernej

Moje základné chleby
  • 14. mája 2020

Moje základné chleby

Biely chlebík
  • 14. mája 2020

Moje vysokohydratované chleby

chlieb
  • 8. mája 2020

Akú múku používam a odporúčam

chlieb
  • 30. apríla 2020

Prečo si piecť chlieb doma a prečo je celozrnný chlieb zdravší?

Chrumkavý chlieb
  • 26. apríla 2020

Ako vzniká chlieb – história a súčasnosť – kváskové pečenie a pečenie z droždia

20200316223922
  • 23. apríla 2020

Online kurzy

Špaldovo pšeničný chlieb
  • 23. apríla 2020

Upečte si chrumkavý chlebík

79275209_615555755929315_2757105005277216768_n
  • 23. apríla 2020

Vitajte na mojom foodblogu

Najnovšie články

Ako zmeniť recept s droždím na recept s kváskom a naopak.

Ako zmeniť recept s droždím na recept s kváskom a naopak.

  • 6. februára 2021
  • Novinky, Pečenie, Kvások, Rady a nápady, Články
Fašiangy, šišky, fánky a tradície

Fašiangy, šišky, fánky a tradície

  • 6. februára 2021
  • Novinky, Pečenie, Články
Príprava a spracovanie ražného chleba

Príprava a spracovanie ražného chleba

  • 6. februára 2021
  • Novinky, Pečenie, Rady a nápady

Zobraziť viac

Kategórie

  • Novinky
  • Pečenie
  • Varenie
  • Kvások
  • Rady a nápady
  • Články
  • Cestovanie

Objednajte si

  • Dvojdňový workshop Dvojdňový workshop - kvásková párty
    24 Hodnotenie/a
    150.00 €
  • Poukážka v hodnote 70 Eur Poukážka v hodnote 70 Eur
    No Hodnotenie/a
    70.00 €

Zobraziť viac

Moje siete

  • Facebook
  • Instagram

O mne

o mne

Nájdite si článok

Logo Footer

Menu

  • Novinky
  • Domov
  • Pečenie
  • Varenie
  • Kvások
  • Recepty
  • Škola pečenia
  • Rady a nápady
  • Foodie
  • Články
  • O mne
  • Cestovanie

Najnovšie články

  • Ako zmeniť recept s droždím na recept s kváskom a naopak.
  • Fašiangy, šišky, fánky a tradície
  • Príprava a spracovanie ražného chleba
  • Ako je to s miesením cesta z ražnej múky?

Informácie

  • Všeobecné obchodné podmienky
  • Zásady ochrany osobných údajov

Najnovšie recepty

  • Pomarančový veniec
  • Nemiesené ciabatty
  • Choco-Capuccino Brioche
  • Orechové lístkové roládky
  • Mrkváč
  • Čokoládové zemiakové krokety.
  • Zemiakový z polozrnnej Manitoby Aida 3.3
  • Ražná tehlička ako obláčik
Copyright © 2020 | Mykitchendiary.sk | All Rights Reserved
  • Prihlásenie
  • Vytvorenie účtu
  • Moje obľúbené recepty
  • Košík
  • Kontakt
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie Vášho zážitku. Môžete si ich vypnúť ak si budete priať.Nastavenia CookiesSúhlasím
Zásady ochrany osobných údajov a cookies

Cookies

Pri prechádzaní našich webových stránok zaznamenávame Vašu IP adresu, ako dlho sa na

stránke zdržíte a z ktorej stránky prichádzate. Používanie cookies na meranie návštevnosti

webu a prispôsobenie zobrazenie webových stránok vnímame ako svoj oprávnený záujem

správcu, lebo veríme, že vďaka tomu Vám môžeme ponúknuť ešte lepšie služby.

Používanie cookies môžete na svojom počítači zakázať.
Potrebné
Vždy zapnuté

Potrebné cookies sú absolútne nevyhnutné pre správne fungovanie webovej stránky. Táto kategória obsahuje iba súbory cookie, ktoré zaisťujú základné funkcie a bezpečnostné funkcie webovej stránky. Tieto cookies neobsahujú žiadne osobné informácie.

Nepotrebné

Akékoľvek súbory Cookie, ktoré nemusia byť potrebné na fungovanie webovej stránky a ktoré sa používajú výlučne na zhromažďovanie osobných údajov používateľa prostredníctvom analýzy, reklám alebo iného vloženého obsahu, sa označujú ako nepotrebné súbory Cookie.