Novinky
Skôr než si povieme aké druhy kváskov môžeme používať, je treba, aby sme sa naučili trochu z jednoduchej teórie
Aby boli Vaše perníčky dokonalé, treba dodržať pár jednoduchých krokov
Pri vycestovaní zo Slovenska treba vedieť, aké dokumenty požaduje daná krajina na vstup
Čo keď je recept z droždia a Vy si ho chcete urobiť s kváskom? Je to veľmi jednoduché
Prečo sa vlastne na fašiangy pečú šišky? Sama som bola zvedavá a preto som trochu hľadala
Je dôležité aby pri pečení ražného chleba bol ražný rozkvas dostatočný
Nič nie je lepšie ako vlastná skúsenosť. A prečo som začala miesiť?
Veľa začiatočníkov, i mierne pokročilých pekárov často pýta recept s kompletným postupom
Na celom území Slovenska sa piekli na Vianoce kysnuté koláče
Moje kurzy sú zamerané, aby ste sa na nich nielen veľa naučili, ale aby ste na ne radi spomínali
Poukážky

Chcete niekoho potešiť a kúpiť mu kurz u mňa a neviete, ktorý? Kúpte poukážku a výber nechajte naňho. Máte na výber z poukážok rôznych hodnôt.