Rady a nápady

Čo keď je recept z droždia a Vy si ho chcete urobiť s kváskom? Je to veľmi jednoduché
Prečítať si článok...
Je dôležité aby pri pečení ražného chleba bol ražný rozkvas dostatočný
Prečítať si článok...
Nič nie je lepšie ako vlastná skúsenosť. A prečo som začala miesiť?
Prečítať si článok...
Táto metóda je pre všetkých, ktorí sa nechcú trápiť vyhľadávaním receptov a ich skúšaním
Prečítať si článok...
Ražný chlieb nie je tak nadýchaný, ako pšeničný, ale je oveľa zdravší a má výraznú chlebovú chuť
Prečítať si článok...
Treba mať trpezlivosť, lebo než bude chlieb ideálny, bude to chvíľku trvať
Prečítať si článok...
Pokusy s fermentovanou vodou robím najmä  v lete. Vtedy kvasenie prebieha veľmi rýchlo a búrlivo
Prečítať si článok...