Celozrnné mandľové hviezdičky Aida

Postup:

  • Vypracujte pevné cesto, ktoré dajte stuhnúť na 30 min. do chladničky. Po vytiahnutí rozvaľkajte na pomúčenej doske a vykrajujte hviezdičky. Pečte pri teplote 170 St.C asi 10-12 minút.
    Po vychladnutí zlepte a namočte v roztopenej čokoláde.

    Dobrú chuť želá Petronela

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Celozrnné mandľové hviezdičky Aida?
Kliknutím vyberte

Na cesto:

  • 300 g celozrnnej Manitoby Aida 3.3
  • 120 mletých mandlí
  • 100 g cukru
  • 220 g masla
  • 1 vajce
  • 1 čl škorice
  • štipka soli

Na zlepenie:

  • džem, alebo čokoláda

Na polevu:

  • 150 g čokoláda
  • 30 g maslo