Zdielať recept

Ciabatty bez miešania s kurkumou

Postup:

  • Všetky suroviny spolu vymiešate a necháte prebehnúť autolýzu 2 hodiny.

    Pridáte kvások, všetko spolu vymiešajte a nechajte prebehúť fermentolýzu.

    Prekladajte každých 20 minút hodinu pri izbovej teplote.

    Po hodine dajte do chladničky a prekladajte minimálne dvakrát denne. V chladničke by cesto malo vydržať 2-4 dni. Keď zdvojnásobí objem, vyberte z chladničky, vyklopte na pomúčenú dosku, pomúčte aj z vrchu, jemne rozrežte na časti, opatrne preneste na plech na pečenie, ktorý ste si poprášili múkou a nechajte nakysnúť 3 hodiny.

    Pečte pri teplote 230 St.C. asi 30 minút.

    Dobrú chuť želá Petronela Burianová

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Ciabatty bez miešania s kurkumou?
Kliknutím vyberte

Ingrediencie

  • 70g rozkvas z LM ktoré ste deň pred robením rozkvasu nakŕmili a je a vitálne
  • 400g múka hladká Pšeničná Manitoba
  • 300g voda
  • 40g olivový olej
  • 7g soľ
  • 2 č.l. kurkumy
  • Hrozienka (voliteľné)