Postup:
-
1. Z uvedených surovín si pripravíte marinádu, do ktorej namočíte rebierka a necháte marinovať niekoľko hodín, najlepšie cez noc v chladničke.
2. Rebierka aj s marinádou dáte do pekáča a pečiete prvých 20 min. na 200 St.C. , potom znížite teplotu na 140 st. a pečiete ešte 1,5-2 hodiny.
3. Podávate so zemiakmi, alebo chlebomDobrú chuť želá Petronela
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Suroviny:
- 2 kg rebierka
Na marinádu:
- 5 PL Teriaky omáčka
- 5 PL Sojová omáčka
- 5 PL Worchester
- 3 PL Horčica
- ½ PL Chilly pasta
- 5 strúčikov Cesnak
- 3 PL Kečup
- 300 ml Olivový olej
- 2 čl Čierne korenie
- 1 PL nastrúhaný alebo sušený zázvor
- 6 PL Med