Grilované medové rebierka

Postup:

  • 1. Z uvedených surovín si pripravíte marinádu, do ktorej namočíte rebierka a necháte marinovať niekoľko hodín, najlepšie cez noc v chladničke.
    2. Rebierka aj s marinádou dáte do pekáča a pečiete prvých 20 min. na 200 St.C. , potom znížite teplotu na 140 st. a pečiete ešte 1,5-2 hodiny.
    3. Podávate so zemiakmi, alebo chlebom

    Dobrú chuť želá Petronela

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Grilované medové rebierka?
Kliknutím vyberte

Suroviny:

  • 2 kg rebierka

Na marinádu:

  • 5 PL Teriaky omáčka
  • 5 PL Sojová omáčka
  • 5 PL Worchester
  • 3 PL Horčica
  • ½ PL Chilly pasta
  • 5 strúčikov Cesnak
  • 3 PL Kečup
  • 300 ml Olivový olej
  • 2 čl Čierne korenie
  • 1 PL nastrúhaný alebo sušený zázvor
  • 6 PL Med