Postup:
-
Zemiaky si uvarte v osolenej vode a sceďte.
V panvici, alebo v hrnci, ktorý nemá umelohmotné časti a môže ísť do rúry (môžete použiť aj jenskú misu) si na masle jemne opečte nakrájanú cibuľku, papriku, reďkovky a zemiaky.
V miske si vymiešajte vajcia, smotanu, nastrúhaný syr, pridajte korenie a soľ a premiešajte
Všetky suroviny spojte v hrnci a dajte do vopred vyhriatej rúry na 25-30 minút.
Dobrú chuť želá Petronela
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Ingrediencie
- 1 viazanička reďkoviek
- 4 zemiaky nakrájané na malé kocky
- 20 ks chery paradajok
- 8 vajec
- 100 g nastrúhaný chedar, alebo parmezán
- 100 g nastrúhaná mozzarella
- 1 viazanička mladej cibuľky
- 1 zelená a červená mäsitá paprika
- 200 ml smotany na varenie
- soľ, korenie
- maslo