Postup:
-
LM rozmiešame vo vode, pridáme šľahačku a ostatné suroviny a vymiesime cesto, ktoré sa odliepa od misy.
Cesto rozdelíme na 3 časti.
Jednu časť zafarbíme na hnedo kakaom, jednu zafarbíme na čierno sépiovým práškom, alebo aktívnym uhlím.
Každé cesto rozdelíme na 8 častí.
Ušúľame si všetky časti na dĺžku zodpovedajúcu nádobe, v ktorej budeme piecť. Čierne pramene rozvaľkáme na šírku a zabalíme do nich hnedé pramene. To isté zopakujem s bielym cestom. Ukladáme na seba o pripravenej vymastenej a múkou vysypanej formy.
Pečieme pri teplote 180 st.C 45-55 minút
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Cesto:
- 250 g LM
- 460 g hladká múka Manitoba 0
- 460 g hladká múka manitoba 00
- 300 ml šľahačka
- 200 ml voda
- 2 PL majolka
- 200 g cukru
- 130 g kokosový olej
- 2 vanilkové cukre
- ½ čajovej lyžičky soli
- 50 g kakao
- 50 g Caro káva
- Na potretie 2 žĺtky
- Nastrúhaná citrónová kôra