Postup
-
Vyšľahajte šľahačku, primiešajte ju k tvarohu a oslaďte. Pridajte ovocie. Ja som použila prášok z lyofilizovaného ovocia, ale môžete pridať aj zmrazené bobuľové ovocie, prípadne iné čerstvé celé ovocie.
Pripravte si polevu z čokolády a kokosového oleja. Nechajte ich spolu roztopiť nad parou a vychladnúť.
Naplňte do formičiek a dajte aspoň na 6 hodín zamraziť. Zamrazené nanuky potrite džemom (môžete vynechať) a namočte v roztopenej vychladnutej čokoláde. Nechajte znovu stuhnúť v mrazničke najlepšie nastojato aby sa čokoláda neotlačila. Ja som ich pozapichovala do polystyrenu, aby sa nepolepili.
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Suroviny:
- 300 g tvaroh
- 300 ml smotany na šľahanie
- práškový cukor alebo med podľa chuti.
- čerstvé, alebo lyofilizované ovocie
- malinový džem
Poleva:
- 300 g čokoláda (biela alebo hnedá)
- 70 g kokosový olej