Zdielať recept

Medvedie labky

Recept je z knihy z roku 1958, ale nemyslím, že sa za tie roky niečo na ňom zmenilo. Je veľmi jednoduchý. Ja len neobaľujem labky už v cukre, mám ich radšej takéto.

Postup:

  • o surovín vypracujte pevné cesto, ktoré plníte do vymastených a múkou vysypaných formičiek.

    Pečte pri teplote 180 St.C asi 12 minút.

    Po upečení nechajte chvíľku vychladnúť vo formičkách, sú ešte krehké a potom ich vyklopte.

    Dobrú chuť želá Petronela

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Medvedie labky?
Kliknutím vyberte

Na cesto:

  • 210 g masla
  • 270 g polohrubej múky
  • 100 g pomletých mandlí
  • 160 g práškového cukru
  • trochu mletej škorice
  • 30 g kakaa
  • citrónová kôra
  • 4 roztlčené klinčeky
  • 2 žĺtky