Zdielať recept

Orechové sucháre

Sú veľmi jednoduché a vydaria sa každému. Mnohí z Vás ich robíte, ale tí, ktorí ich nepoznajú možno uvítajú recept. Ak máte veľa bielkov, ktoré Vám zostali, toto je ideálne pečivo, kde ich môžete minúť.

Postup

  • Bielka s cukrom vyšľahajte na sneh. Primiešajte múku a orechy. Môžete použiť akékoľvek orechy, prípadne aj mandle. Orechy môžete aj opražiť na suchej panvici, zvýrazní sa ich chuť.
    Formu na srnčí chrbát , alebo na tehličku vymastite a vysypte múkou. Nalejte do nej cesto a dajte piecť .
    Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 180 St.C. asi 30 minút.
    Po upečení nakrájajte, najlepšie na elektrickom krájači a dajte sušiť do rúry na 50 St.C. na 45 minút. V polovičke pečenia ich otočte. Kto ich chce mať veľmi chrumkavé, môže posledné minúty zvýšiť teplotu.

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Orechové sucháre?
Kliknutím vyberte

Cesto

  • 5 bielok
  • 150 g práškového cukru
  • 150 g polohrubej múky
  • 100 g orechov