Postup:
-
Z bielkov a cukru vyšľahajte sneh a primiešajte pomleté orechy. Cesto môžete dať schladiť, aby trochu stuhlo. Tvarujte malé rožteky.
Pečte na 170 St.C. asi 10-12 minút.Krém:
V mlieku uvarte s cukrom zlatý klas. Nechajte vychladnúť a primiešajte maslo. Cukrárenským vreckom striekajte vlnovkou na upečené korpusy.
Rožteky dajte stuhnúť a po stuhnutí polejte roztopenou čokoládou.Dobrú chuť želá Petronela
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
korpusy
- 400 g pomleté orechy
- 250 g práškový cukor
- 3 bielka
Krém
- 300 ml mlieka
- 1 zlatý klas, alebo vanilkový puding
- vanilka
- 150 g cukor
- 300 g masla
Poleva
- 180g horkej čokolád
- 30g cery, alebo masla