Postup:
-
1. Deň vopred si pripravte marinádu zmiešaním všetkých surovín
2. Bôčik zbavte hrubej kože, narežte vrch mastnej časti na štvorčeky a v pekáči, v ktorom ho budete piecť ho naložte do marinády a obložte s na kolieska nakrájanou cibuľou.
3. Na druhý deň vložíme bôčik aj s marinádou do rúry a pečieme na 220 St.C asi 15 minút, a následne teplotu znížte na 130 St.C a pečte 3 hodinyDobrú chuť želá Petronela
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Suroviny:
- 2 kg bôčiku
- 4 veľké cibule
Na marinádu:
- 4 PL Sojová omáčka
- 1 hlavička cesnaku
- 1 č.l. chilli korenie
- 200 ml oleja
- 200 ml biele víno
- 2 PL med
- 1 PL nastrúhaný zázvor
- 1 PL mletá paprika
- 2 č.l. čierne korenie
- 2 PL horčica
- 2 PL kečup
- soľ