Postup:
-
Šľahačku vyšľahajte do tuha. Postupne prilievajte salko a vanilku a zašľahávajte.
Oblátku položte do formy a na ňu navrstvite vyšľahaný krém, dobre vyrovnajte a naňho dajte ďalšiu oblatku. Jemne zatlačte, obalte aj s formou do fólie a dajte do mrazničky. Ak nemáte vhodnú formu, kľudne to robte bez nej, ale pod spodnú oblatku ešte pred plnením vložte karton a naňho pás fólie alebo alobalu, aby ste ich mohli po naplnení zabaliť a vložiť do mrazničky.
Po naplnení dajte do mrazničky na 6 hodín zmraziť a krájajte pilkovým nožom.
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Základ:
- 500 ml šľahačková smotana 33%
- 1 ks Salko (ak použijete karamelové budete mať lahodnú karamelovú zmrzlinu)
- 2-4 ks tortové oplatky (podľa toho aké hrubé ich budete plniť)
- Vanilka