Zdielať recept

Slané srdiečka

Postup:

  • 1. Zo surovín vypracujte kompaktné nelepivé cesto, ktoré nechajte nakysnúť na dvojnásobok. Po nakysnutí rozdeľte asi na 12 rovnakých dielov.

    2. Z každého dielu vygúľajte prameň, ktorý je na koncoch a v strede tenší a zapleťte do srdiečka.

    3. Do väčšieho hrnca dajte zovrieť vodu a pridajte dve lyžice sódy bicarbony.

    4. Srdiečka vložte do vody a varte asi 1 minútu. Po uvarení dajte na plech na pečenie vystlaný papierom, posypte hrubozrnnou soľou a dajte piecť do vopred vyhriatej rúry na 180 St.C na asi 35 minút

    Dobrú chuť želá Petronela

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Slané srdiečka?
Kliknutím vyberte

Na cesto:

  • 150 g LM
  • 750 g pšeničnej chlebovej múky
  • 10 g cukor
  • 10 g soľ
  • 330 g mlieko
  • 150 g voda
  • 150 g maslo

Na posyp

  • Hrubozrnná soľ