Zdielať recept

Špaldový cibuliačik

Postup

  • Postup ako pri všetkých mojich chleboch:
    1. 30 min. Autolýza
    2. 60 min. Fermentolýza
    3. Pridať sol a kvások
    4. Miesenie
    5. Laminácia
    6. 4 hodiny preklady
    7. Stočenie do ošatky
    8. 14 hod. Chladnička
    9. Pečenie vo vyhriatej rúre na 250 st. 15 minút so záparou a na 200 st. 30 min. Bez zápary

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Špaldový cibuliačik?
Kliknutím vyberte

Cesto:

  • 500 g špaldová hladká múka
  • 70 g špaldová celozrnná múka
  • 2 cibule nadrobno nakrájané a opražené na olivovom oleji. Pridať v polovicke miesenia aj s olejom
  • 200 g pivo
  • 200 g voda
  • 1čl soľ
  • 1 čĺ slad
  • 70 g kvások