Úžasný Kamutový sendvič

Postup:

  • 1. Z uvedených surovín vymieste kompaktné nelepivé cesto.

    2. Cesto premiestnite do uzatvárateľnej nádoby a v priebehu 3 hodín prekladajte každých 30 min. (v zime sa čas môže predĺžiť aj na 5 hodín)

    4. Po tomto čase dajte cesto do formy na tehličku, 1 hodinu nechajte pri izbovej teplote a dajte kysnúť do chladničky na 12 hodín.

    5. Pečte pri teplote 250 St.,C. 15 min. so záparou, potom teplotu znížte na 200 St.C a pečte bez zápary ďalších 25-30 min.

    6. Po upečení vyklopte z formy a nechajte vychladnúť na mriežke.

    Dobrú chuť želá Petronela

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Úžasný Kamutový sendvič?
Kliknutím vyberte

Suroviny:

  • 500 g Kamutová hladká múka
  • 100 g Kamutová Celozrnná múka
  • 280 g mlieko
  • 100 g voda
  • 100 g kefír, alebo acidofilné mlieko
  • 70 g maslo
  • 1 vajíčko
  • 1 čl cukor
  • 1 čl slad
  • 1 čl soľ