Včelie úliky

Postup:

  • Piškóty rozmixujte v mixéry na prášok. Zmiešajte s ostatnými surovinami a vypracujte hladké cesto.
    Pripravte si krém vymiešaním všetkých surovín a naplňte si ho do cukrárenského vrecka.
    Cesto rozdeľte na malé dieliky asi 15-20 g podľa toho akú máte veľkú formičku. Urobte šulček, ktorý obalíte v cukre, alebo v orechoch a ten natlačte do formičky. špicom, ktorý je súčasťou formičky, alebo niečím podobným zatlačte cesto až do špičky. do dierky naplňte pomocou cukrárenského vrecka krém a na vrch dajte piškótu. Otočte piškótou na spodok a nechajte v chlade stuhnúť.
    Dobrú chuť želá Petronela

Recenzie receptu

Neboli pridané žiadne recenzie.

Pridajte recenziu

Ako by ste ohodnotili náš recept Včelie úliky?
Kliknutím vyberte

Cesto:

  • 200 g piškót
  • 100 g práškového cukru
  • 100 g zmäknutého masla
  • 2 čl kakaa
  • 1 vanilkový cukor
  • 4 Pl rum
  • 4 Pl mlieka
  • 35-40 ks piškóty

Krém

  • 80 g masla
  • 50 g práškového cukru
  • 1 žĺtok
  • 4 čl rumu