Postup:
-
Piškóty rozmixujte v mixéry na prášok. Zmiešajte s ostatnými surovinami a vypracujte hladké cesto.
Pripravte si krém vymiešaním všetkých surovín a naplňte si ho do cukrárenského vrecka.
Cesto rozdeľte na malé dieliky asi 15-20 g podľa toho akú máte veľkú formičku. Urobte šulček, ktorý obalíte v cukre, alebo v orechoch a ten natlačte do formičky. špicom, ktorý je súčasťou formičky, alebo niečím podobným zatlačte cesto až do špičky. do dierky naplňte pomocou cukrárenského vrecka krém a na vrch dajte piškótu. Otočte piškótou na spodok a nechajte v chlade stuhnúť.
Dobrú chuť želá Petronela
Recenzie receptu
Neboli pridané žiadne recenzie.
Cesto:
- 200 g piškót
- 100 g práškového cukru
- 100 g zmäknutého masla
- 2 čl kakaa
- 1 vanilkový cukor
- 4 Pl rum
- 4 Pl mlieka
- 35-40 ks piškóty
Krém
- 80 g masla
- 50 g práškového cukru
- 1 žĺtok
- 4 čl rumu